babylon-night-club-plovdiv-1

Най – красивите стриптизьорки на Пловдив!

 Изживейте това, за което другите само мечтаят, в най – ексклузивния стриптийз клуб на Пловдив. Насладете се на еротичното шоу на стриптизьорките в приятна атмосфера, отмаряйки в едно от многото удобни сепарета. Интернационалните компаньонки във Babylon – пловдивския стриптийз клуб – знаят как да съчетават в едно еротика, съблазън, вариетѐ и акробатика. Просто е невъзможно да им устоиш. Ще се радваме на Вашето посещение.

VIP Lounges в стриптийз клуб Пловдив

Последвайте нашите момичета в една от комфортните стаички

 С нашите 100 помещения, разположени на 500 кв.м. най – големият стриптийз клуб в Пловдив предлага уединена атмосфера, от която Вие се нуждаете, за да бъдете заедно с най – красивите стриптийзьорки на България. Стаите са налични в различни теми и големини, така че да могат да бъдат изпълвани най – различни мечти. Изживейте вълнуваща еротика и интимни моменти в стриптийз клуб „Babylon“ Пловдив. Тук имате избор от безброй мечтани жени, но разбира се може да се уедините с няколко наведнъж!

babylon-night-club-plovdiv-2
babylon-стриптийз-клуб-пловдив

 До стриптийз клуб Babylon Striptease Club в Пловдив се стига пеша от Централна гара за няколко минути. От главния вход на гарата са само 5 до 10 мин пеша. Клубът се намира на ул. Любен Каравелов 2, в непосредствена близост до мол Марково тепе. Тук може да прекарате буйни и много специални нощи, понеже се касае за най – ексклузивния пловдивски стриптийз клуб. „Babylon Night Club“ е известен най – вече със своите горещи танцьорки и превъзходни компаньонки. Тук клиентът бива разглезван с първокласно обслужване от пристигането до сбогуването. В стриптийз клуба в Пловдив цари примамливо, съблазнително настроение, а атмосферата приканва към разпускане и наслаждаване на живота.

Стриптийз шоу и VIP Loungen

Става горещо: Вашето ергенско парти наближава!

 Да отпразнуваш ергенското си парти в най – ексклузивния стриптийз клуб на Пловдив, е перфектният завършек на една запомняща се предсватбена вечер. Защото нашите момичета са майсторки в изкуството на съблазняване. Те ще омагьосат бъдещия младоженец още веднъж, преди да се обвърже завинаги, и ще превърнат вечерта в незабравимо преживяване. С индивидуално и лично запитване.

Ергенско парти, но както трябва!
babylon-нощен-клуб